Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

Sampis

3. 4. 2009 6:37
Tak podporujete tu vládu,

nebo chcete, aby její členové vypadli z politiky? (děkujeme odejděte)

0 0
možnosti
VH

Totedyne

3. 4. 2009 0:24
autor má podobný postoj jako pan Paroubek

Tak tomu nerozumím, autor píše : "S textem Prohlášení se ztotožňuji prakticky doslova. Ano, nesouhlasím s každým krokem Vlády. Ale dá se to brát jako to menší zlo, oproti tomu, co by předváděl (a bohužel možná bude předvádět) pan Paroubek. "

Pan Paroubek ale taky nesouhlasí skoro s každým krokem vlády...:-)

0 0
možnosti
JV

Scout_duck

3. 4. 2009 9:11
Re: autor má podobný postoj jako pan Paroubek

Vy dobře víte, jak to myslím, že nesouhlasím s každým krokem vlády. S většinou souhlasím a jsou správné ale jsou i ty, které ne. A proto ne-souhlasím s úplně každým krokem.

A jestli Vládu podporuji nebo ne? Jak jsem již psal, je to menší zlo, než aby tam seděla ČSSD a po levé ruce měla komunisty. Děkujeme odejděte by mělo platit na všechny bez rozdílu strany a bylo by to řešením nejlepším.

0 0
možnosti
MJ

Martin Jirousek

2. 4. 2009 23:45
Pád této vlády

S povděkem kvitoval i guvernér České národní banky. Prohlásil, že se začíná obnovovat důvěra lidí i firem v ekonomiku. A já bych jen dodal, že to je již historickým pravidlem - s nástupem ODS k vládnutí jde vše do -censored- a pak, když převezme otěže Sociální demokracie, celá společnost se může těšit na léta prosperity, růstu a pocitu bezpečí. :-)

0 0
možnosti
PP

Pavlev

2. 4. 2009 23:23
Neděkujem, vypadněte

Za co bych měl této vládě děkovat? Za její příspěvek ke zvýšení politické kultury v ČR? Za vulgaritu jejího premiéra? Za to , že lže svým občanům? Za to, že prosazuje radar proti vůli většiny lidí? Za to, že chce privatizovat zdravotnictví? Za levný výprodej státu svým kamarádíčkům? Za nekompetentnost v zahraniční politice? Za podporu českého průmyslu? Za splněné ekologické sliby? Za prorůstání organizovaného zločinu do politiky? Za korupci? Za své sociální cítění? Vládo:Rv

0 0
možnosti
JK

Jiri Kram

3. 4. 2009 3:48
Re: Neděkujem, vypadněte

treba za takovou drobnost, ze to tady nedopadlo jak v Madarsku... Coz je z me strany neco ceho si sakra vazim apro me Kalousek udelal velkej kus prace a Premier diky NERVu taky! Jenze to si vetsine lidi co mrmlaj kvuli tomu zaplatit poplatek ve vysi 1 EUR u doktora prijde jako samozrejmy, ze se to tady nepodelalo. Vy vubec nemate tuseni cemu CR uniklo a je to zejmena tim, ze vetsina tady zije naprostejma blbostma jako jsou nejaky prihlouply kauzy. Jenze kdybyste si na chvili sudnali oranzovy bryle, tak byste mozna ty veci videli jinak, jenze to vetsina neudela proc taky. Je lepsi bejt proti a kritizovat kazdyho....

0 0
možnosti
H

harcer

2. 4. 2009 23:15
No co co?

Mládé blbéRv ale v něčem má taky pravdu.Od časů cinkání klíčem(to on asi nepamatuje)a oslavování tuberáka,se toho hodně změnilo.Žádná demokracie,je jedno která strana,zato oslava zlodějiny,křiváctví a špíny.Ale kluk se teprve učí,až přestane podpora soudruha tatíčka,MOŽNO bude z něj politik(Y)

0 0
možnosti
JV

Scout_duck

2. 4. 2009 23:50
Re: No co co?

Cinkání klíči nepamatuji, to mi byly 2 roky. Kdo že je ten "soudruh tatíček", kterého podporuji?

0 0
možnosti
AACT

aJFa against censorship terror

2. 4. 2009 22:33
omg

škoda slov, hochu nešťastná ... :-/

pomíjím stylovou neobratnost; ale podporovat nesourodou partu mafiánů jako je rotnej s íčkem + Kocáb, Bursuques a pěnice Vlastička s poukazem na slova pátera Halíka nenáviděného modrobolševiky k smrti a ještě navrch se odkázat na pravdoláskaře z Děkujeme, odejděte ......  doštudovat! makat! číst, vzdělávat se, přemýšlet a pak možná po 15 letech se vrátit k pokusům míchat se do věcí veřejných Rv:-P

0 0
možnosti
JV

Scout_duck

2. 4. 2009 23:53
Re: omg

Zameťte si před vlastním prahem. Stylovost a neobratnost ... podívetje se na svůj příspěvek, ten je stylový a dobře napsaný až za roh.

Íčko, SZ a další? Jak víte, že je podporuji? Tohle jsou přesně věci, které se mi nelíbí. Ale je to prostě menší zlo.

Pokud jste si nevšiml, nikdo nikde nemluvil o ODS - modrobolševikách - tady se mluví o pravicovém směru myšlení a o obraně před ČSSD+KSČM. Jestli Vás to potěší, "modrobolševiky" z ODS jsem nevolil.

0 0
možnosti
JK

Jiri Kram

2. 4. 2009 22:32
Ucast

Zdravim, dorazil jsem sice az ke konci, ale svuj vzkaz s podekovanim vlade jsem vhodil. Je dobre, ze je v teto zemi stale par rozumnych lidi co si uvedomujji, ze kdyby nebyla ta vlada tak pragmaticka mohli jsme se ve financni krizi vykoupat mnohem hur. To samy, ze par lidi si je vedomo, ze Topolanek a spol v tom Bruselu fak odvedli kus prace, za coz jim patri dik. Take se mi moc libil projev pani NADEZDY KAVALIROVE z Konfederace politickych veznu, kdy jen potvrdila, ze NE vsichni duchodci, jak se podle tohoto serveru obcas zda, zampomeli na to co zde zpusobil komunismus a nesouhlasi s nastupem komunistu opet k moci. Jinak osobne myslim, ze priste by to chtelo vetsi propagaci, Facebook sam o sobe nestaci. A hlavne vic casu na to, aby si o tom lidi meli cas rict ty 3 dny byly malo. Jirka

0 0
možnosti
  • Počet článků 18
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2836x
Ten, kterému ještě nikdo nerozbil ústa za to, co píše. Ale to třeba přijde.

Seznam rubrik