Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
B

babyblue

5. 6. 2009 9:21
Pochybuji...

Mám z pana Macka trochu pocit, že ho to přestalo ve Francii bavit, tak se rozhodl zažít trochu dobrodružství. Jestli ho zvolíme, zmizí v Bruselu a už  něm nikdy neuslyšíme. Nevím, že by se on sám (nemyslím apolitickou účastí v týmu někoho jiného) někdy politicky angažoval :(

0 0
možnosti
JV

Scout_duck

5. 6. 2009 15:06
Re: Pochybuji...

Angažoval se tak, že byl v týmu lidí pana Švejnara při volbě prezidenta. Jinak myslím ne.

Je to zajímavý názor, že ho současná práce přestala bavit a chce zkusit něco jiného. Ale i kdyby to tak bylo, nevidím na tom nic špatného. Pokud se tam neusadí a "ticho po pěšině". Což se stát může, ale mám z něj pocit, že to se nestane a proto mu tam ten hlas hodím. Má na to 4 roky, aby dokázal, že tam nebude zbytečně, když zklame, tak zklame. Ale za ten risk to stojí.

0 0
možnosti
V

VašekIV

4. 6. 2009 19:25
Ta skutečnost,

že ho podporuje Žeilenec a Schveinar způsobuje že je pro mě nepřijatelným kandidátem. Doporučuji spíš Bobo.

0 0
možnosti
JV

Scout_duck

5. 6. 2009 15:08
Re: Ta skutečnost,

Myslíte Janu Bobošíkovou, tu, která kandiduje na dva posty zároveň - EP a ředitelka ČT, tu, která chtěla kandidovat na prezidenta s podporou komunistů?

0 0
možnosti
MC

sualk

4. 6. 2009 18:48
Ty jsi taky zahnojený mladíku.

Jakpak jsou zahnojení SSO. Povídej brouku. Ten pan Zieleniec, to je charakterní chlapík. Dobře pamatujeme, jak nad jednoduchou otázkou před médii utíkal jako uličník. To má být motor. Přece musíte vědět, že je již dvakrát vylágrovaný. A pan Švejnar je pouhým ekonomickým vyžírkou. Již neví kam by se narval. Vždy převážně prohrává. Při presidentské volbě bylo vidět , jak odpovídal na stejné otázky, které byly položeny i V. Klausovi. Téměř všichni zainteresovaní odborníci se u toho smíchy počůrali. Tato strana je opět pouhý slabý protest proti presidentovi. Program spíše poklonkování socialistické EU. Mimochodem být proti LS není totožné být proti rozumné EU. Pan Macek a jeho strana má dojem, že vlést do EU s LS a po té vše změnit k obrazu svému. Rozum praví LS mrtvá, a poctivou EU budovat spravedlivou pokud bude ochota starých páteřních států. Jinak plně postačuje to co nevyvolává pochybnosti.

0 0
možnosti
MM(

Marty McFly (matula.blog.idnes)

4. 6. 2009 17:51
Dobré

Volit z přesvědčení je správné, ať už je volba jakákoliv.

0 0
možnosti
PK

Lanta2004

4. 6. 2009 17:42
Ztracený hlas to nebude

Ač vás tu bude spousta voličů především ODSky přesvědčovat o opaku,ztracený hlas to rozhodně není.Myslím,že má SNK šanci získat více hlasů než u zmíněných voleb do sněmovny.

I já jim dám svůj hlas a vím i o dalších z mého okolí,kteří jim dají hlas taktéž.Jsem takřka na 100% rozhodnut jim dát hlas nejen vzítra,ale i na podzim u voleb do sněmovnyR^

0 0
možnosti
  • Počet článků 18
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2836x
Ten, kterému ještě nikdo nerozbil ústa za to, co píše. Ale to třeba přijde.

Seznam rubrik